4 jaar In kuisheid een mijlpaal 2024 KUISHEID

25-02-2024


Zondag 25 februari markeert 1460  dagen op slot voor en door Meester VIC

De dagen is slechts een getal en ik ben trots en blij dat ik het heb bereikt, maar er zullen in de toekomst grotere aantallen komen. Het is niet zo dat ik ooit ontgrendeld word, en dat is precies hoe ik het wil, maar nog belangrijker dat mijn Meester dat wil !

Nu was ik altijd al fan van kuisheid maar dat was meer zelf locked en niet via een kluisje die een Meester op afstand kon beheren. De machts controle maakt veel geiler .


Wat zou ik zijn zonder je stalen micro-clit?

Geen goeie hoer! 24/7/365 chastity maakt mij een geile hoer

een klein, glimmend stalen "sieraad" tussen mijn hoerenpoten. 


Mijn Meester heeft er geen belang bij mij ooit te ontsluiten, en is ook niet van plan dat ooit te doen.

Mijn Domme micro klit is niks meer waard en uitsluitend bedoelt om door te pissen en te lekken. Zó symbolisch dat mijn kleine, sterke, glimmende, stalen Nub korte metten maakt met mijn pikkie ... hij wordt gedegradeerd tot iets "heel kleins", wat in de verste verte niet meer lijkt op 'n penis


Mijn Meester wil dat ik mijn hoeren kut vrijwel altijd vul met een plug. Hij geniet er zo van om mij als zijn slaaf te pluggen, Op zeldzame uitzonderingen na, ben ik elke dag en nacht gevuld met een plug.


Ik heb verschillende pluggen die beschikbaar zijn voor gebruik, en ik heb ze allemaal gebruikt, maar sommige zijn beter voor langdurig gebruik dan andere. Ze vallen in een paar categorieën op basis van grootte, vorm en materiaal. Ik heb een aantal pluggen die ik geschikter vind om uit te rekken, zoals mijn Topper de XXL plug van ; Mr. S World’s Most Comfortable Butt Plug, welke mijn kut extreem vult, maar door een smalle basis goed en lang te dragen is.

Grote dildos zijn niet zo mijn ding, Ze zijn zeker leuk om mee te spelen, maar onpraktisch voor langdurig gebruik. 


Meester VIC stuurt via Telegram of via google agenda mij de opdrachten waarin ik word geïnstrueerd om te pluggen, en ik stuur hem dan foto en video van het pluggen van zijn slaaf. Deze fotos zijn altijd voorzien van datum en tijd door een timestamp foto app zodat hij kan zien dat het net gemaakt is.
Het windt mij erg op om gevuld te zijn als een hoer. Ik merk dat ik meestal behoorlijk wat lek als mijn kut gevuld is, en ik heb er geen problemen mee gehad om hem de hele dag (of af een de hele nacht) binnen te houden.


Ik ben eraan gewend geraakt dat ik gevuld ben en mis het als ik dat niet ben. Mijn kut voelt gewoon leeg aan als hij wordt ontplugged, maar moet af en toe ook naar de wc  :-)

Meer lezen over mijn visie kuisheid leest u op mijn pagina kuisheid 


Een schrijven vanuit mijn Meester:


Een slaaf is niets meer dan een gebruiksvoorwerp!

Het moet uitvoeren wat de Meester opdraagt zonder morren of tegenspraak. Het weet wat er volgt wanneer het niet gehoorzaamd ... een strafsessie. Deze ondergaat het liever niet. Is ook niet voor mietjes.

Het pikje van de slaaf telt niet mee voor bij de Meester. Moest de slet niet moeten pissen, werd het verwijderd. Als alternatief heeft de Meester het opgesloten in een zeer klein kooitje. Er wordt dan ook niet meer over een penis, lul of pik gesproken maar over een dom klitje. De slaaf moet het ook negeren. Telt niet meer mee. Een pik is enkel voor echte mannen zoals de Meester met een pik van 18 x 5 cm en niet voor hoeren zoals mijn slaaf.

De slaaf is geëvolueerd van een koppig en eigenzinnig mietje tot een echte hoer! Het verhoert zichzelf door zich ten toon te stellen voor de cam en de hoerenkut te laten verkrachten door iedereen wie wil. 

Het gaat zelfs met de kut gevuld gaan werken, het slaapt met een gevulde kut enz.

Vaak smeekt de slaaf naar een plug wanneer het niet gevuld is.

Het domme micoklitje lekt quasi continu. Dit spreekt voor zichzelf ... ik heb niet alleen een slaaf in mijn bezit maar ook een regelrechte hoer! 


Met meesterlijke groet,

Mr. Vic