Afzien

30/12/2021

Om mij weer eens te laten afzien de volgende opdracht:Ik wil dat je hush in doet en prikspul. Dan volledig van voeten tot hoofd volledig in latex, allen ogen en mond en neus mogen vrij zijn! Daarna poncho erover. 

Dan netjes een regenoverall. 

Daarna gele laarzen geel regenpak en gele handschoenen

Nu ga je een filmpje maken waarin je in full gear mij bedank op je knieën.

Hierna plaats je een gag en maak je je zelf vast in bondage voor minimaal 60 minuten.
Het zal echt zweten worden en afzien, gelukkig wel patronen en geen live bedienen van de hush.
Nadat de hush in mij zat en de strakke dikke latex catsuit de prik slip en pads stevig tegen mijn lichaam drukte volgde er nog vele lagen. Warmer en warmer tot ik buiten op een stoel zat om een filmpje op te nemen voor mijn Meester waarin ik vertelde hoe blij ik was dat ik hem moet dienen.


Hierna ging ik een uur vast op de bank waar ik al snel de kleppen op de ogen moest doen en meer moest ondergaan en daarom concentreren er niet bij was. Zonder kleppen zijn er voldoende afleidingen ( tv of phone) waardoor ik niet op hogere sfeer kom. Met kleppen op al snel van de ene naar de andere onmogelijk orgasme, want mijn kuis voorkomt dit. Tijdens een korte  break zag ik rond de 40 kijkers op de cam site :


https://chaturbate.com/b/latexslet/
Nadat de kleppen weer op zaten, volgde snel weer de golven van genot en afzien wisselde elkaar af.

Ook het zweet begon met stralen langs mijn hoofd en lichaam te lopen. Ik ben niet zo van zweten, is misschien vreemd voor iemand die van latex, plastic, regen kleding en pvc houd. Maar latex is niet altijd zweten.

Zweet is een zuur die dingen aantast en kapot maakt. 

In latex kan het vlekken geven, de rits kan los laten, een laptop moet je uit de buurt houden vanaf blijven of een bank of stoel moet je beschermen !
Toen mijn Meester melde dat hij naar bed ging, moest ik nog 35 minuten zitten, wachten tot de sleutels vrij kwamen uit de timer box. `Dit was echt afzien en zacht kreunend van ongemak, afzien was het vanaf toen. Uiteindelijk hoorde ik het geluid van de timer box en kon mezelf los maken. De prik slip zat vol geil en zweet. 

Na een lange douche kwam ik eindelijk bij.

Dank U Meester voor de opdracht.