Anaal geil

06/11/2022

Door mijn permanent kuisheid ben ik erg anaal geil maar niks extreem groot.
het gevuld zijn van mijn slaven kut hoort er bij en zo ben ik naast permanent kuis ook permanent hoerig geil.
De ribbel plug, de Meesterplug zijn mijn favorite en ook wel de king plug, al is die laatste wel de max voor in hebben een hele dag tijdens werken thuis. Meer dan een half uur tot 45 minuten kan ik er niet op zitten en daarom ook niet geschikt voor zelf bondages. Tijdens werk kan ik afwisselen van staan en zitten omdat ik een euro heb die in hoogte is aan te passen.


Slapen met een plug is wat lastig omdat de huidige dildo gordel een hoge heup lijn heeft , waardoor hij erg opvalt. Naar de zaak daar ik geen plug om die reden. Het zou boven mijn spijkerbroek rand uit komen.
een andere gordel zou wenselijk zijn, maar nog geen gevonden.


Door dragen van een plug produceert mijn klitje veel voorvocht die ik na verwijderen plug ( na werkdag of na bondage sessie ) netjes op lik of op een boterham smeer in opdracht van mijn Meester.


Ik droeg ook veel de hush remote plug, en liedt deze dan razen in mijn kut, nu is live bedienen daarvan het geilste. Maar helaas  gebeurt dat niet veel meer. Ik heb daar een alternatief voor bedacht door de hush tussen mijn latex catsuit en en de prik slip, op de kuis te plaatsen, en vervolgens een tijdelijk link via de app te delen met mensen op bullchat. Ik stuur dan :
Maak me gek en bedien de remote plug tegen mijn kuis aan, dikke plug in kut de link is

https://c.lovense-api.com/t2/9lgeo1we

Deze link kan ik steeds hergebruiken en opnieuw activeren 


De hush op mijn kuis maakt me knetter gek en geil, maar kan er net niet van klaar komen omdat de kuis zijn werk doet.

Als iemand tips heeft voor en goede plug en of een goede gordel verneem ik dat graag 


Latexslaafboy@gmail.com