Bezoek italie 2

10-06-2023

Na dat de xxl plug met enige moeite zonder glij middel in mijn kut zag, trok in er prik boxer aan en kroop in in de latex slaapzak. 

Ik deed mijn masker op met alleen een hond gat en neus gaten en deed een halsband om. De timer hangslot had ik reeds ingesteld op

Een uur, en na veel moeite had ik eindelijk de slaapzak zo, dat ik re rits naar boven dicht kon trekken . 

Toen deze dicht was deed ik de timer slot door de rits van de zak en door de uitspanning in de halsband. Zodat niks meer los kon tot de tijd voorbij was. Door de rits die toegang tot mijn tepels geven, pakte ik de mega natte luier en deed deze over mijn hoorde en voornamelijk mijn neus. Daarna drukte ik de knop van de timer in de de bekende piepjes en ik lag vast. 

De smerigste geur die je maar kan bedenken op pis gebied nam me mee van de ene naar de andere geil explosie en kon wel spuiten , de kuis deed zijn werk en een onrustig op en neer bewegende klitje in de prikkers als resultaat.


Voor mijn gevoel lag ik er uren , dus na.verlossende biep kon ik zwaar bezweet en extreem geil uit de zak en ging douchen. De luier deed ik weer in een dichte zak .