Bezoek Italie nacht 3

10-06-2023

Nacht 3


Ik had van KinkSkinbiker een aanvulde opdracht gekregen om in de meest extreme manier de eerste uur vast te gaan liggen . Daar de timer op 6 uur verder tot het tijd was op te staan.

Dit gaf dus 2x het piepjes wat mega geil en beangstigend is. 


Nadat ik de m plug en lak string tijdens een zaken diner had gedaan, was mijn geilheid al weer hoog, De xxl plug weer in mijn kut toen ik in de kamer kwam. De prik boxer aan, de heavy suit aan de op bed met zeer wijde benen, polsen goed op zij, bal gag in hoerige pijp bek en de oogkleppen op. Toen de piepjes afgingen kon ik wel ontploffen van geilheid maar gefuseerd beetje rijden op mijn billen en de prikkers hun werk laten doen was er niet bij.


Toen ik eindelijk de verlossende piep hoorde schok ik en ging wat water drinken o

Dat het zweet al mega was.

De prik boxer had wel strakker gemogen, wat de nieuwe prik slip thuis wel is. Een oplossing voor aankomende nacht is misschien de lak string er over…


Ik pakte de timer slot en paste hem aan met 6 uur tijd… weer ging er een golf van vernedering/ paniek en geilheid door me heen.  Ik had de polsen en enkels niet aangepast dus waren nog steeds breed gespreid . Oog kleppen deed ik ook weer op om een beetje rust te  krijgen , maar slapen lukte niet. 

Een vervelend vlieg in de kamer maakte me het leven ook nog zuur..


Toen ik die echt zat was om 5 uur , mezelf los gemaakt en een lamp in badkamer aangedaan, daar ook mijn overvolle blaas geleefd in een leeg plastic flesje ik ik bijna vol zeek, slierten geil kwamen mee, eenmaal op bed weer voeten vast en een paar grote slokken van de zoute pis. 

Bal gag in gedaan en kleppen op, polsen vast en zo de laatste 1:25 vast


Toen de piepjes eindelijk afgingen kon ik ook niet meer.