boetedoening

22/09/2022

Gister moest ik een “boetedoening” uit zitten met de rode strafplug in je slettenkut, prikslip,  martelpads en prison. Alles stevig op slot gedurende uur. Waar later nog 15 minuten extra bij kwam.
na dat alles vast zat wat het in begin zitten en soms via auto replays ( kopie past van uit mijn notities )reageren op reacties bullchat. Ik dank de persoon voor bericht en stuur de link naar mijn site.
na ongeveer 30 minuten begon het ongemak van de prikker slip, de prikkers op mijn tepels en de gag diep diep in mijn bek zat. Daarna volgde het bewust worden van de te grote straf plug die met 7 cm breed echt heel vors is.
in begin beetje verzitten, en schuiven met billen, daarna volgde zachtjes kreunen in de gag, en snel was het bijna janken van ongemak en gevecht tegen de plug en prikkers.

Ik was even bang dat mijn Meester er nog meer tijd bij zo geven, wat ik natuurlijk zonder tegenspraak had uitgevoerd. Maar dit was niet het geval, dus met een uitgewoonde kut was het toen bed tijd, waar het op dit moment slapen is zonder plug voor de nacht rust…