Dag 1 zakenreis

11/06/2022

Van dinsdag tot vrijdag ging ik voor het werk op reis naar een fabriek in Italië. Het verblijf in een hotel was een uitgelezen kans om elke avond in gear te slapen. Op de zondag voorafgaand aan de reis verving ik de metalen kuis door een plastic exemplaar. Met een plastic slot ging deze vast zodat ik zonder problemen langs de douane kon. Mijn koffer zat uiteraard vol met toys. 


Eenmaal op de hotelkamer aangekomen deed ik direct de ribbel plug in mijn hoerige kut. Een  gordel hield hem er strak en diep in. Als tijdelijke gag piste ik een sok nat. Na een dikke luier volgde mijn gele pvc suit en het latex masker. Deze outfit ging geheel op slot door mijn rubber halsband om te doen. Het hangslot met een timer hangslot stak ik door zowel de rits als de halsband. Tot slot duwde ik de natte pissok in mijn bek. Met een touw er om bleef deze hier ook zitten. Zo ging ik op het balkon zitten. Na denk ik een uurtje ging ik al zwemmend in zweet  naar binnen. Zonder gag lag ik de gehele nacht op het bed. De natte sok bewaarde ik uiteraard voor de volgende dagen. 


Er volgde een onrustige nacht. Ik wist niet hoe ik moest liggen en verschillende keren kwam ik bijna klaar van geilheid. Het drinken van een aantal bier zorgde voor een druk op mijn blaas. Gelukkig kon de luier heel veel hebben. 

Kleine slaapjes waren het gevolg tijdens een geile lange nacht. Uiteindelijk schrok ik badend in het zweet wakker van de piepjes van het slot. Zelfs het matras was zeiknat. Mijn kut was pijnlijk door de plug die de er de hele nacht in zat. Snel trok ik alles uit en hing mijn gear te drogen op het balkon. Na een douche begon de eerste werk dag.