Dag 2 zakenreis

11/06/2022

Op de tweede avond was het tijd voor full latex. Bij aankomst in de kamer leegde ik eerst mijn blaas in een luier zodat deze alvast extra nat was. De extreem naar pis ruikende en smakende sok ging in mijn bek. Om mezelf op te geilen volgde de luier over mijn gezicht. De geur en smaak van pis maken me mega geil. Met de prik boxer aan zat ik zo eerst een half uur op het balkon. 


Eenmaal terug  in de kamer deed ik de plug snel in mijn hoerige kut en trok ik een latex prisonsuit met masker aan. Ik was nu van top tot teen in latex gehuld. De halsband met timerslot ging opnieuw om zodat ook deze 2e nacht niets meer uit of af kon. Om te voorkomen dat zweet in mijn oren kon komen had ik er speciale zwem dopjes in gedaan. Dit zorgde er voor dat ik me extra geïsoleerd voelde.


Een paar keer werd ik hevig ademend wakker met het gevoel ik elk moment kon klaar komen. Het ongemak en genot van de plug maakte me gek. Het waren wederom kleine muize slaapjes deze nacht waar ik gedurende de dag die volgde best wel last van had. Weer schok ik wakker door de piepjes van het slot en volgde een douche voorafgaand aan de tweede volle trainingsdag voor werk. Moe, maar extreem hoerig na een 2e geile nacht.