Dag 3 zakenreis

11/06/2022

Na een training volgde op deze dag een bezoek aan een fabriek. Om 18.00 was ik terug op de kamer. Met een groep mensen van de fabriek zouden we deze avond nog uit eten gaan. In zuid Europa is dat pas om 21.00 uur. Ik besloot om met een plug in mijn kut, een prik slip en pvc suit aan alvast een poosje op het balkon te gaan zitten. Alles ging weer met halshand en timer op slot. Zo had ik nog een beetje tijd voor de iPad en om op bed een boekje lezen. Natuurlijk werd ik weer mega geil met lange slierten geil als gevolg. Gelukkig was ik op tijd voor het diner. 


Om 24.00 uur deed ik, eenmaal terug op de kamer, direct de ribbel plug weer in mijn in kut. De latex prik boxer volgde met er overheen de gele pvc suit en het masker. De halsband en timer zorgde ervoor dat ook in deze laatste nacht ik niets meer uit of af kon doen. Na 2 korte nachten en een intensief programma was ik erg moe dus ik viel redelijk snel in slaap. Precies één minuut voordat de timer klaar was werd ik, in een plas van zweet en supergeil, wakker 


Pvc is toch wel 1 van mijn grootste fetisj aan worden en na een lange tijd was het ook best geil weer een luier te dragen. 


de laatste dag.