Extreem opgesloten werkdag

19/10/2022

Aangezien mijn Meester wil dat de king plug de standaard werk plug wordt en dus mijn kut goed opgerekt wordt. Moet ik morgen van 8 tot 17 het volgende aan/in/om:

        King plug

        prikboxer

        martelpads

        Latex prison suit 

        Alles op slot inclusief timer rond middel en sloten op halsband en polsen 

        Zwarte laarzen aan

Op deze manier kan er de hele dag niks uit, en zal ik ook de middag wandeling met de suit aan de honden wandeling moeten doen. Tijdens deze wandeling zal ik mijn gele regen overall over de latex doen, maar zal het masker en de handen in latex uit steken.

Om mijn kut en mij nog verder op te geilen moet ik de plug ook nog 2 x 4 minuten rijden met de dikke penis gag in pijp bek.

    

Verslag:

Nadat ik de enorme king plug in mijn kut had gedaan en de prik slip en pads op mijn lichaam ging de prison suit aan en alles ging op slot met sloten en een riem met timer rond mijn middel voor 8 uur .
ook trok in mijn zwarte rubber laarzen aan.
Al heel snel was ik extreem geil tegen het hoerige aan door de plug en het gevoel macheloos opgesloten te zijn voor de hele werkdag. Door gedachten zou ik bijna spontaan klaar komen, maar door de kuis was het alleen pulsen van mijn klitje.

Het is erg druk op mijn werk dus gaf dat redelijk veel afleiding, maar moest door de extreem plug wel regelmatig even staan om de druk van de plug te halen.
Rond 12;30 was het tijd voor de buiten wandeling met mijn honden en gelukkig regende het, dus Kong ik mijn gele regen overall over de latex doen en was alleen mijn masker en handen van het latex zichtbaar.
Gelukkig was het door het weer niet druk, maar wel kreeg ik een vreemde blik van een vrouw met een hond en 3 x een voorbij rijdende auto met mensen die naar me keken ..
de plug werd tijdens het wandelen heen en weer geramd dus wel ik nog geiler.

Thuis aangekomen toen 2 boterhammen met pis besprenkeld en mijn geil op de boterham gedaan die vervolgens als een varken naar binnen ging


De middag verliep redelijk rustig omdat het werk weer “te” veel was, maar de plug werd natuurlijk steeds lastiger om op te blijven zitten, maar voelde ook wel een soort van berusting en acceptatie 

Warmte viel wel mee, had raam op keer dus genoeg verse lucht. 

Was een extreme geile werkdag waarin ik heb geleerd de king te accepteren als mijn thuis werk plug