Focus training

21/01/2023

Gister avond “ focus training”

Ik moest van mijn Meester gaan focussen op zijn goddelijke grote echte mannen pik, om mij hoerige slaaf van geilheid nog verder op te voeren.
de opdracht was:

mijn Ribbel, prikslip en martelpads. Suit (laatste nieuwe dikke). Losse Penisgag. Rvs-boeien en colar. buikriem. Zittijd 55min waarvan laatste 30min met kleppen op. Tijdens eerste 25 min kijk je continue naar de foto vd pik de Meester. Tijdens de 30min met kleppen, fantaseer  je over wat die pik met de slet zou kunnen doen.


Nadat ik mezelf had aangekleed als opgedragen zette ik het beeld van mijn Meester zijn Pik op mijn scherm, ik ging staren en al snel had dit gevolgen op mijn klitje die ongeduldig ging pulsen. Ik had de cam aangezet op 2 site en hoorde de “gong” van een nieuw bericht meerdere malen gaan, dus zaten manen op mij te geilen ( waar voor ik ben als hoer slet slaaf)
Toen de tijd voorbij was deed ik de kleppen op en ging fantaseren over mijn Meester zijn pik.
Mijn fantasie zou zijn die grote heerlijke pik diep in bek en kei hard uw zaad in bek, daarna gag in en in bondage 

Na een ontspannend tijd voor u , die harde pik diep en hard in mijn kut waarna u in mij klaar komt. En mij over Pist als kado

Tijdens het fantaseren was mijn kutje zat te zuigen op de plug en mijn klitje aan pulsen in de prikkers wat me nog hoerig geiler maakte. Doel bereikt 

Dank U Meester dat ik naar Uw pik mocht kijken.