Grove fout

21/10/2022

De opdrachten van mijn Meester gekregen :

Prison met King. Martelprikspul, boeien en kettingen.  Timer 1u30. Laatste 30min met kleppen 

Toen alles aan was, wilde ik de timers aandoen en deed de timer rond mijn middel dicht en van uitgaande dat ik de tijd had ingesteld, daarna deed in de timerbox op de 1:30 voor de sleutels voor de bondage .
ik kreeg een kado van mijn Meester ( niet iet van mijn wensenlijst helaas) om 5 minuten langer bij de timer box te doen, dus ik dat aanpassen ( er kan wel tijd bij, maar geen tijd af)

Toen ik eenmal vast zat, deed ik een blik op de timer rond de riem rond mijn middel, die ook nog vast zat aan de ris van de suit . Ik schok me een ongeluk en raakt even in paniek …. Er stond nog 7:49 op de timer en had dus de timer nog op de werkdag tijd staan …. Gevolg ik zat tot 5:30 in de ochtend in de suit opgesloten met de king plug diep in mijn kut, de prikkers die me kwelde .

Ik kon gelukkig wel los na de ingestelde 1:35 maar daarna kon er dus niks uit….


Het laatste half uur moest ik ook nog Mel kleppen op en was de focus dus op het ongemak en de pijn. Mijn kitje was hevig aan pulsen van extreme geilheid . Toen eenmal de tijd was, en ik los kon uit mijn bondage Even een loopje in uit. Daarna een loopje met de honden , ik gin de tuin niet uit, en de honden gingen op de dijk hun ding doen.


Daarna dus weer naar binnen en de tijd uit zitten, dan weer een loopje, even liggen op de bank en een paar korte muizen slaapjes. 

Om 5:58 eindelijk de verlossende piepjes van het slot, waarna ik snel alles ging opruimen en douchen .

Dit ws niet slim maar wel erg geil…