Juiste snaar met vernedering

31/12/2022

Mijn Meester had weer een opdracht klaar gezet in google agenda waar hij de macht voor heeft gekregen om daar mijn “planning” en opdrachten in te zetten.
De opdracht was als volgt :

King in kut, Hush1 tegen clitje

Latex prikslip , Martelpads ,Mouwloos catsuit,Transparant masker,Penis propgag,Gele pvc suit ,Gele Converse,

Bondage/Aan de ketting 1 uur 22 min (omdat het bijna eind 2022 is), Online op sekssites als camhoer

Met deze opdrachten wist mijn Meester weer de juiste snaar te raken en mij met vernedering , ongemak, pijn verder te  trainen.
De King plug ging weer redelijk soepel in mijn kut, maar zal na verwachten weer snel ongemakkelijk worden. Dit geeft mij de focus op mijn Meester die hij graag wil.
de latex catsuit drukken de prik slip en martel pands hard tegen mijn lichaam, de gele pvc , schoenen en handschoenen maakte de vernedering compleet.

Zoals verwacht begon de king plug na 20 minuten erg in de weg te zitten, en probeerde ik wat met mijn billen te schuiven. Natuurlijk is het er “doorheen” komen en accepteren dat ik als slaaf wordt gebruikt voor mijn Meester zijn plezier en genot.

Toen de timer klaar was, wist ik niet hoe snel mogelijk ik de king uit moest doen en was daardoor de focus kwijt die ik als slaaf moet hebben. Bewijs film van eind tijd, bewijs film van geil productie als dank voor de opdrachten naar mijn Meester was ik vergeten.
gepaste straf met de straf plug zal volgens, waar ik mijn Meester dankbaar voor ben.