latex at home

03/02/2023

Het wat gister een thuis verblijf dag, omdat de verbouwing aan mijn huis bijna klaar is, kon ik in full latex thuis wat klussen doen en aangezien er geen zware til dingen op de planning stond was dat geen probleem.
plug, latex prik boxer voor de nodige kwelling, latex zwarte suit met gele strepen prik pads op gevoelige tepel spenen. Ook de rvs boeien gingen om, deze hebben nu een goed inzet slot waardoor ik zonder problemen deze kan bevestigen en demonteren eenmaal vrij.
Voorheen kreeg ik paniek aanvallen omdat de sloten niet los gingen…. 


Het klussen viel me zwaar, want steeds bukken was natuurlijk door de prikkers pijnlijk, maar alles voor mijn Meester. Ook de plug neukte me mega hoerig geil.

tussen de middag over de latex, wel ging de masker af, was het tijd voor de wandeling met honden, dus mijn gele vernederende regen overall aan met gele kaplaarzen die ik via vinted voor paar euro heb gekocht. Een mooie set zo.
Buiten was het bij het beging van de wandeling van 15 minuten nog niet aan regenen, maar aan het eind wel. Een paar mannen van gemeente waren aan het snoeien en keken vreemd op, toen riep 1 : He’ Twietie  
Dit was natuurlijk een vernedering, waar ik wel erg op kick. Hoeft niet altijd buiten en publiekelijk te zijn, kan ook achter cam.

De rest van de middag was kleine klusjes afgemaakt, en mijn klitje was bijna continue aan het kloppen en had de nodige lekkage.

Normaal ondergoed wat ik draag is geen doen meer door het continue lekken, dus zal moeten overstappen naar lak, pvc, latex of zelfs luiers , om deze hoerige slet droog te houden.