Level4

27/04/2022

Omdat we nu een punt hebben bereikt alles een stapje zwaarder, strenger en meer vernederd moet, geeft mijn Meester mij opdrachten die wat verder gaan :

Opdracht van mijn Meester:
Vanavond: all-in-one suit, hush, prikslip, martelpads, penisgag. Vast met halsband, polsboeien en buikriem. Alles vast tot einde wedstrijd. Daarover gele lieslaarzen. Zo mag je voetbal kijken. Patronen 4,7,9.

Vanaf 12 berichten op bull gaan de oogkleppen op tot einde wedstrijd. Vanaf 20 berichten gaan wandelen in deze outfit met regenoverall over.


Verslag:
—-

Nadat ik vast zat op de bank met de timer was het erg stil met reacties op bullchat. En was in gesprek op Skype met een bevriende sub.


Ondertussen ging de hush wel tekeer in mijn kut en verzorgde een paar onmogelijke orgasmes. Waar uiteindelijk reacties op kwamen omdat gasten zich afvroegen waarom ik zo aan schokken was. Elke bong van een reactie op bull verzorgde kippenvel en na dat we de 10 voorbije waren bleek ik nee te schudden ( onbewust)


                                                    Als snel ging het aantal over de 12 heen en wilde het gesprek met 

                                                    de sub niet onderbreken dus besloot geen kleppen op te 

                                                    doen( beetje lastig lezen ) hopende op genade van mijn Meester.

                                                    Het aantal was toen binnen 15 minuten op en over de gestelde 20

                                                    waar ik dus naar buiten moest nadat ik los kwam.

                                                    Ik wist ongeveer al niet meer waar ik het zoeken moet van geilheid…Nadat ik los kwam, was ik al redelijk toegetakeld en moe, maar ja opdracht is opdracht en alles voor mijn Meester. Dus gele opvallende regen overall aan en de gele lieslaarzen met banden die ze om hoog houden met riem rond middel. De riem ging op slot met timer voor 30 minuten wandeling. Ook deed ik de rubber halsband met groot slot rond mijn nek over de regenoverall heen, goed opvallend. De grote penisgag zat nog netjes in mijn hoerige pijp bek.

Toen alles klaar was ging ik uit mijn tuin voor de wandeling door de wijk, waar dus straat verlichting alles goed zichtbaar maakte, verschillen Autos , fietsers, mensen met honden en een man gingen mij voorbij. Waar de man een reactie gaf die ik niet goed verstond…


Openbaar tentoon gesteld voor ander zijn plezier en genot ben ik voor en het was dan ook een extreme  geile vernedering. Waar de prik slip en pads mijn ongekend martelde wat ik thuis na uitkleden zichtbaar kreeg.