Locktober

01-10-2023

Ik geloof niet in het fenomeen “Locktober”

Een slaaf hoort gewoon in kuisheid, en niet voor een maand of paar dagen.


Als mannen horen dat ik al meer dan 5 jaar in kuisheid ben, stellen ze daar vaak vragen over.Ik beantwoord natuurlijk elke vraag die een man stelt, dus ik deel veel informatie.Hieronder zijn enkele van de vragen die mij worden gesteld en mijn reactie/visie daarop. 

Mijn lul benoem ik overigens als “stom klitje


1. Mis je klaarkomen?

Ik mis klaarkomen niet -sterker nog-, ik herinner me amper hoe het was.Ik ben een echte homo-slaaf en heb altijd het gevoel gehad dat het vermogen om klaar te komen, op dezelfde manier als een man klaarkomt, een freak van de natuur was. Ik raakte compleet van de kaart als ik wel klaar kwam, en het geil en gewillig zijn en blijven is veel geiler en geeft me veel meer genot.


2. Wordt je lul nog steeds hard?

Veel mannen hebben de gedachte dat kuisheid ervoor zorgt dat een man impotent wordt en niet in staat is om een stijve te krijgen.Maar dat is niet het geval - althans niet voor mij.Ik word vaak hard en mijn stom klitjespant elke dag tegen mijn kuis. Ik word meestal meerdere keren per nacht wakker omdat mijn stom klitje tegen de kuis duwt om te ontsnappen, voorbeeld foto’s vind u onderaan deze blog.


Dit leidt tot de onvermijdelijke volgende vraag:

3. Doet het niet zeer ?

Ja, een stijve hebben in een kleine kooi doet pijn.Het doet me elke dag pijn.Maar ik ben een slaaf, en pijn is een essentieel onderdeel van het leven van een slaaf.Ik voel pijn op vele manieren: prikslip, martelpads, soms zelfs door seksueel gebruikt te worden met de Lovense Hush, vooral door sadistische mannen, die zoveel mogelijk proberen mij te laten afzien.Pijn maakt deel uit van mijn dagelijkse ervaring.Dus ja, het doet pijn. Nou en?


4. Komt de kooi ooit los?

Nee nooit. Ik kan hem goed schoon houden met een doktersspuit en elke dag douchen. Ook gebruik ik een ontsmettingsmiddel waar vrouwen hun kut mee wassen als ze een schimmel hebben daar.


5. Zou je niet willen trekken En kuis eraf?

Nee, dat doe ik niet.En D at zou ik niet doen, ook al zou ik de kans krijgen. Maar mijn Meester let er natuurlijk erg op en hij staat dat onder geen beding toe.Als mijn kooi er toch af zou gaan, zou ik niet eens gaan rukken of klaar willen komen.


EN EEN BONUSVRAAG: Waarom doe je dit?

Ik ben altijd een beetje verbluft door deze vraag, omdat ik zelf 100% slaaf ben en er veel nepslaven zijn die aan één ding denken: Hun eigen genot !

Ik vind als slaaf dat je er ben voor andermans genot. Dat is mijn Meester of in opdracht van mijn Meester andere mannen seksueel dienen. Eigen genot haal ik uit het feit dat ik mag dienen voor Zijn genot en perverse plezier.  Maar daarnaast ook om klaar te staan voor zijn wensen en diensten, als voorbeeld hulp bij computerproblemen.


Nederige groet! Reageren kan op elke post, anoniem kan ook via mijn contact formulier