magbound smart timer

11-11-2023

Mijn Meester verhoert mijn via de camsite https://chaturbate.com/b/latexslaafboy2/ op regelmatig basis, en daar betalen bezoekers om de lovense toys te laten trillen ( een xxl hush plug en een cock ring Diamo) door dat trillen wordt ik gek van geilheid en mijn domme klitje gaat dan pijnlijk klem zitten en ramt in de prikkers van de slip.

Ook betalen bezoekers vaak dat ik langer vast zit in bondage. Dit door ik door extra tijd op de kitchen safe in te stellen waar de sleutels in zitten van mijn bondage.


Nu heb ik ook de magneet magbound van selfbondage-shop.com wat een geweldig manier is om aan zelf bondage te doen, zonder dat je los kan ! Een timer zorgt voor dat er spanning op de magneet zit en aan de magneet bevestig ik mijn polsen.


Nu kan ik de tijd van de kitchen safe verlengen, maar van de magbound nog niet.
door de tips die ik gekregen heb, heb ik nu de MagBound® Smart Timer besteld wat een aanvulling is zodat ik de tijd wel kan verlengen na ontvangen tips ! 

de volgende aanvullig kan zijn een 2e magneet voor bijvoorbeeld enkels , maar ook bestaat er stoftware om de tijd van afstand door iemand anders te beïnvloeden ….

Wie weet met extra tip of gifte kan ik de set aanvullen 


Giften kan via onderstaande link kan ook anoniem !

https://throne.com/latexslaafboy