Meerdere lagen wandeling

18/06/2022

Begon met de extreem lange grote MeesterPlug diep en strak in mij. Kut te plaatsen en ik merkte dat ik al

Mega hoerig was. Daarna prik slip en pads op tepels 

Hier over heen de prison suit die met rits op rug dicht ring

Al snel bouwde er een berg zweet zich op.


Hier over heen de gele pvc suit en zwarte laarzen. Een riem rond mijn middel met timer slot, pols boeien met sloten en alle sleutels gingen in de kitchen timer voor uur 

Rond nek de rubber halsband met slot en grote penis gag met a slot


Al snel bleek dat een uit maar 2 uur ging door het invoelden presteren en ook nog 10 minuten straf voor njet doen van oefeningen 


Extreem zwetend zat ik op

De buiten bank op de pijnlijk prikkers met een kloppende klitje en gevulde bek en kut


Na een kleine aanmoedigen stond ik buiten in full gear, ik liep volt naar de zij kant langs de weg waar ik minder opviel. Ongeveer na 200 meter was het bus hokje en ging daar in Staan even zitten en beetje op telefoon om de 10 minuten vol te maken. Verschillende auto’s reden langs.


Daarna verder door de luxe woonwijk, door een pakje en naar het meer. Op de brug naar het meer even stil gestaan en meerder auto’s en fietsers gingen voorbij. Ook een groep jonge gasten die snel door hadden wat ik droeg en me hartelijk aan het uitlachen waren.


Elke stap deden de prikkers rond mijn billen en kuis me mega zeer en mijn tepels stonden in vuur en vlam. 


Daarna langs een ander meer terug richting huis, een rustige route in deels donker om politie te vermijden, er rijden veel controles daar ivm drugs en zwervers. En met masker en gag zo tegen komen zou een boute of erger betekenen.


Weer kwam ik verschillende mensen met honden tegen en die hadden denk te laat door wat ik aan had, een vriendelijke goede avond zeiden een paar, maar bij mij kon er niet veel uit komen .

Nadat ik de burg naar huis had gepasseerd ( was nog niet tijd) kwam er een man me tegemoet, deze passeerde en liep verder. Ik liep verder en op bepaald punt terug om dat het bijna tijd was. Ik kwam de man weer tegen en die sprak me aan: leuk masker heb je op, soort vrijgezellen feestje?  Meer dan mmmmm kwam er njet uit mond en hij lachte me uit. En zei succes je zal het wel verdienen zo te moeten lopen.

De vernedering was groot, en ik liep door naar huis. 


In de Tuin aangekomen zag ik tot mijn schrik dat er nog 22 minuten op de timer stonden. En ging maar op tuin bank zitten. Ik sprong weer om hoog van de pijn aan billen die nu nog rood zijn. Meer dan beetje staan, half naar binnen kijken op tv was het dan niet