Mijn overdreven geile slet

09/05/2022

(Tekst van Meester .)
Mijn overdreven geile slet


Mijn slaaf kreeg weerom enkele dagopdrachten om het ding waanzinnig en gefrustreerd geil te houden.

Wetende dat zijn kont/billen nog open ligt door de prikkers van de prikslip, spaar ik de slaaf niet en gaan we ge ook door.

Hij moest 2x4min op zijn plugrijden en deze middag  brintapispap eten.

Na de eerste rijtijd stonden zijn ogen overdreven geil. Wanneer het object zo geil loopt doet het de geilste dingen. Zeer snel nam het een glas, piste erin en dronk het gewillig op. 

Al snel was het middag en stond de brintapispap op het menu. Iets waar het object niet naar uitkijkt en walgelijk/smerig vind. Ik vind het de ideale maaltijd voor een slaaf. Met lange tanden werkte de slaaf de pap naar binnen. Af en toe dacht ik dat het object moest kokhalzen maar wel opgevoed duwde de slaaf alles naar binnen. De slaaf kon het wel niet laten om de opmerking te geven dat het smerig was maar snel reageerde ik dat het de ideale slavenmaaltijd is. Het geven van de opmerking vergeet ik niet en zal de slet ten gepaste tijde voor afgestraft worden.

Toch maakt de pap de teef knettergeil en al snel begon het object terug 4 minuten op de dikke, lange plug te rijden.

Omdat de slaaf zo waanzinnig geil was nadien, nam het spontaan een shaker, piste erin en deed er goed wat brinta in zodat het een geile shake werd en dronk alles vlot naar binnen. Dit ongevraagd en geile supplement neemt niet weg dat ik de opmerking  van "smerige brontapap" vergeten ben. 

Intussentijd reed de teef al voor de derde keer 4min op de plug die al de ganse dag in de hoerige kut zit.

Intussentijd merk ik dat de slaaf zeeeeer hoerig geil is en met zichzelf geen blijf weet. Dit is het punt dat ik dagelijks let mijn slaafwil bereiken!


Met Meesterlijke groeten, 

Mr. .