Online verhoeren

10-07-2023

Nu ik vakantie heb, kan ik weer avonds mezelf online verhoeren op de cam site van Chaturbate  : https://chaturbate.com/p/latexslaafboy2

Hier kunnen bezoekers met tips ( die tegen betaling te koop zijn) mijn hush xl in mijn kut en de hush op mijn klitje die opgesloten zit in kuis, mij laten afzien. Hierbij een verslag van gister:
verslag:


Nadat ik vast zat begon een gast tips te geven, steeds 1 en paar minuten later weer 1

De zweet kwam al snel met stroompjes van lichaam en ik voelde plasjes zweet in de mitts rond mijn handen. 

De tipper wilde dat ik de timer verzette met de tot dan opgeven tips, wat 17was, dus uit dank pakte ik de timer box en deed de extra 17 minuten bij de nog open staande 45 minuten. 


Het werd stil met tips, wel  was het een komende gaan van bezoekers, toen de laatste 30 minuten aan gebroken was deed ik de kleppen op , nog geen 30 seconden later ging iemand los met tips, korte en langere , de wanhoop van niet kunnen en mogen klaar komen maakte me gek. 


Spontaan stopte het geweld ook en zat ik de tijd uit, geen idee hoe lang, had gevoel 15 maar kon ook 20 zijn. De penis  gag van 20 cm, de prikkers in mijn prik slip en spijkers op mijn tepels maakte me ondertussen bloed geil. 


Toen ik ging uitkleden, kwam er liters zweet naar beneden, later zag ik dat de cijfers van de box vreemd er uit zag, ik vermoed zweet wat op klokje is gekomen, een beetje rijst er op gedaan met hoop dat het droog wordt en geen schade heb aan timer box.


Tot vanavond op de cam site !
Waar op mijn profiel ook filmpjes en foto’s staan !

https://chaturbate.com/p/latexslaafboy2

Volg me daar en krijg een melding als ik online ben