Openbare wandeling

14/06/2022

Ik ben gek op zijn in gear in het openbaar, soms in combinatie met vernedering. Wat ik niet wil is dat buren het zien, of dat er mensen zijn die bang zijn als ik buiten loop in gear. Ik had nog een overall van stof liggen die mijn gear kan verbergen, zodat ik kan wandelen in gewenste outfit en er niemand last van heeft.


Deze keer bracht ik de extreem grote straf plug diep in mijn kut, waarna ik een laag met prik spullen aan deed. Hier overheen mijn latex aastuit met gele strepen, want ja ben een pis geile slaaf.
alles op slot met de rubber boeien en halsband. Hier overheen deed ik de overall van stof zodat niemand iets kon zien.
de wandeling rond het meer was een kwelling, bij elke stap werd ik verkrachte met elke stap , de  prikkers die me pijn deden elke stap. Op 50% van de wandeling werd ik al gek van die situatie 

Plug wilde er uit , maar kon nergens heen.

langs het meer trok ik de stof overall uit op een rustig plekje bij het meer. in de zakken van het overall had ik een masker en balgag mee gebracht en maakte wat leuke foto’s
Daarna lag ik een beetje te genieten van het in latex zijn in het openbaar.
plots stond er een visser langs de kant , die uit de bosjes kwam, hij keek wat vreemd en zei : “ van het uitzicht aan genieten zie ik” en liep vervolgens door. Mijn hard ging te keer, maar vond het ook wel weer gaaf dat iemand mijn gezien had .


De terug reis was een drama, kon bijna niet meer lopen van de pijn /ongemak van de prikkers en plug.
thuis in de tuin aangekomen kon ik terug zien op een geslaagde wandeling die ik vaker ga doen.