Opgesloten werkdag

22/09/2022

Vandaag was een hele dag van 8:30 tot 17 opgesloten in latex.
De werkdag begon met het plaatsen van de grote Meesterplug in mijn hoerige kut, wel pas na dat ik keuring foto’s naar Meester naakt had verzonden.
daarna volgde de prik boxer, prik pads  strafk op  tepels, mijn dikke latex scuba suit aan en latex semi transparante masker daar over. Alles ging met rubber boeien op slot en ook de buik riem werd voorzien van timer hangslot voor de werkdag tijd.

Om het geheel af te maken en praktisch had in mijn gele schoenen er onder aan gedaan. 

Ook ging de bal gag waar mogelijk in mijn bek.


Nadat ik een tijdje aan werk was ik weer zo geil en gewillig dat de eene golf van geilheid en een pulsende klitje in de kuis/prikkers , naar de andere golf van extreme geilheid.
om het nog een beetje op te voeren moest ik de plug 3 minuten rijden en daarna nog een keer vlak voor de lunch.  Ik wist niet waar ik het zoeken moest zo geil was ik, en hijgen als een paard.Vlak voor de lucht ging ik de honden buiten een wandeling had gedaan ( stof rood trainings pak over latex en elke stap de prikkers en de plug die me neukte . Tijdens de lunch moest ik mijn geil op een boterham smeren, ik deed er ook een klein beetje pis over heen, om de vernedering extra groot te maken. Blijf pis een erg geil iets vinden, maar kan helaas niet veel van drinken of veel van hebben door mijn maag klachten.


Nadat de pauze weer voorbij was, weer verder met werken in mijn gear wat een mega geile ervaring weer
toen ik werd opgeschikt door de voorbel. Nu heb ik een ring videao bel, dus zei tegen de bezorgen zet maar tegen de deur aan, ik kom er aan….

Beneden aangekomen was hij in zijn busje gesproken, maar zag mij zeker wel aankomen lopen in gear.
maar ja , is vernederend maar denk ook weer maakt mijn het uit.


Mijn Meester weet wat beste is voor deze slet, dank U Meester voor de opdrachten.