Permanent kuisheid

01/10/2022

Waarom permanents kuisheid ?


Ik krijg veel vragen over hoe lang kuisheid zit en wanneer hij open gaat voor schoonmaken.


Ik zit permanent in kuisheid en gaat niet open voor schoonmaken. Ik gebruik een schoonmaak middel dat voor vaginale schoonmaken is bedoelt en was mijn ballen en kuis elke dag in de douche . 

Mijn pikkie is bedoelt om te plassen en te lekken maar kom niet meer klaar, dat is uitgesloten door mijn Meester.

Door de permanente kuisheid ben ik erg anaal geil 


1. Mis je klaarkomen?


ik mis klaarkomen niet - sterker nog, ik herinner me amper hoe het was.  ik ben een echte homo-slaaf en heb altijd het gevoel gehad dat het vermogen om klaar te komen, op dezelfde manier als een man klaarkomt, een freak van de natuur was. Ik raak compleet van de kaart als ik wel klaar kwam, en het geil en gewillig zijn en blijven is veel geiler en geeft me veel meer genot.


2. Wordt je lul nog steeds hard?


Veel mannen hebben gedacht dat kuisheid ervoor zorgt dat een man impotent wordt en niet in staat is om een stijve te krijgen.  Maar dat is niet het geval - althans niet voor mij.  Ik word vaak hard en mijn lul spant elke dag tegen de tralies van mijn kooi.  Ik word meestal meerdere keren per nacht wakker met mijn lul die duwt om te ontsnappen, dit leidt tot de onvermijdelijke volgende vraag:


3. Doet het niet zeer ?


Ja, een stijve hebben in een kleine kooi doet pijn.  het doet me elke dag pijn.  Maar ik ben een slaaf, en pijn is een essentieel onderdeel van het leven van een slaaf.  ik voel pijn op vele manieren: prik slip , martel pads, soms zelfs door seksueel gebruikt te worden met hush, vooral door sadistische mannen.  Pijn maakt deel uit van mijn dagelijkse ervaring.  Dus ja, het doet pijn.  Nou en?


4. Komt de kooi ooit los?


Nee nooit, kan hem goed schoon houden met een dokter spuit en elke dag douchen, ook gebruik ik ontsmetting spul waar vrouwen hun kut mee wassen als je een schimmel hebben daar. 


5. Zou je niet willen trekken En kuis eraf?


Nee, dat doe ik niet.  dat zou ik niet doen, ook al zou ik de kans krijgen, maar mijn MEESTER . let er natuurlijk op dat hij dat niet toestaat.  als mijn kooi eraf zou gaan, zou ik niet eens gaan rukken of klaar willen komen.


EN EEN BONUSVRAAG: Waarom doe je dit?


ik ben altijd een beetje verbluft door deze vraag, omdat ik zelf 100% slaaf ben en er veel nep slaven zijn die aan 1 ding denken : hun eigen genot !

Ik vind als slaaf dat je er ben voor ander man zijn genot, is dat de Meester of in opdracht van Meester andere mannen dienen. Eigen genot haal ik uit het feit dat ik mag dienen voor zijn genot en plezier. Maar ook om klaar te staan voor zijn diensten, als voorbeeld hulp bij computer problemen.