Prison suit en wandelen

27/04/2022

Gister avond met de te grote Meesterplug in mijn hoerige slaven kut, pijnlijk prik slip met rond om prikkers, martel pads op mijn reeds gevoelige spenen.  Hierover heen mijn Prison suit of/ all-in-one suit zodat ik van top tot teen in latex gehuld was. Rubber pols, enkel en halsband op slot erop en de riem rond mijn middel met timer hangslot. Alles op slot voor een uur waarin ik ook nog 2 x 4 munten die te grote plug moest rijden. De penis gag zat diep in mijn bek en ik was zoooooooooooo geil.
Het rijden op de plug dreef me weer tot waanzin, en keek scheel uit mijn ogen van geilheid.
had me tijdens de laatste minuut volledig laten gaan maar klaar komen lukte niet.

Ook tijdens de 2e keer rijden wilde ik maar 1 ding, klaar komen en deed daar mijn best voor, maar deze kuis maakt het echt onmogelijk.
na ongeveer 45 minuten opgesloten en hoerig geil tot een punt van waanzin, kon ik niet meer stil zitten en bleef proberen te spuiten , wat me natuurlijk alleen maar gefrustreerder maakte.


Na het uur was de opdracht om te gaan wandelen buiten. Wel met mijn opvallende gele regenoverall en laarzen er over. Aangezien de rist op mijn rug zit, is het even het bovenste deel (masker) afdoen eigenlijk erg lastig is. Ik dacht is donker maakt het uit, extra vernederd .

Had zelfs de bal gag mee genomen en zo mijn wandeling van 30 minuten langs het meer, en door de woonwijk terug te doen, waar het opvallend druk was, dus vele mensen hebben mij zien lopen, maar niemand gaf commentaar of zei iets tegen mij.
dank U Meester