Pvc zweet pak wandeling

23/07/2022

Aangezien het afvallen niet van zelf gaat, gister een wandeling rond het meer van 30 minuten “slaaf style” 

Ik bracht de enorme t-rex plug in mijn kut zodat deze goed geneukt zou worden met elke stap. Daarna de prik boxer en prik pads op mijn tepels. Vervolgens de pvc zweetpak van pvc-u-like die geweldig soepel aanvoelt. Hierna mijn rubber halsband, semi transparante latex masker en bal gag om het compleet te maken.

Het is altijd even spannend om ongezien de poort uit te lopen. Ik kick best wel op openbare fetisj, maar heb geen zin dat de buren/of mensen uit de straat me zo zien lopen, met gevolg gezeik.
Nu het al 23;05 was kon ik zonder problemen naar buiten en de wandeling doen.

De prikkers en de plug deden hun werk om mijn ongelofelijk op te geilen, en de plug werd bij elke stap hard in mijn kut geduwd.
Het was toch onverwacht erg druk rond het meer, met wandelaars , fietsers en mensen met honden.
sommige mensen schokken van mij en soms was het een “ goede avond” waar ik natuurlijk met de bal gag niet meer dan mmmhmmh uit mijn lippen kreeg.

Aan de achterzijde van het meer, ongeveer  halverwege , was een plek met veel licht, waar ik een paar vernederende foto’s ging maken. Toen ik net op mijn knieën zat voor een foto , kwam er een man aanlopen.
ik bleef staan en keek naar mijn telefoon of de foto was gelukt. De man liep langs en sprak me aan : volgens mij ben jij een slaaf.

ik bleef staan, maar hij liep  door/weg. Soort van vernedering en toch een geil gevoel.

na vervolging van de weg hoorde ik een paar fietsers aankomen, ik ging staan onder een lantaren paal om goed zichtbaar te zijn, en liet de mensen passeren. De vrouw keek met grote ogen, en ik hoorde de man zeggen tegen haar “ wat had die nu aan”  weer was het doel mij te vernederen gelukt.

na vervolging van de wandeling kwam ik bij een bankje, waar ik even ging zitten omdat mijn Meester online was, en chatten en wandelen niet handig is. Toen ik net wilde vervolgen met de wandeling, kwam een man met een hondje langs en  hij gaf een vriendelijk goede avond. Ik antwoord met mmhhmhmmm 


Toen ik eindelijk thuis was in de tuin, waren mijn tepels , ballen rood van de prikkers, mijn kut compleet uitgewoond .
ik zal deze wandelingmee moeten gaan doen, om mijn doel van afvallen te halen!