Straf sessie 3

17/04/2022

Gister was de (hopelijk) laatste straf sessie die met een kapper ging.
met de te grote straf plug in mijn kut die de boel extreen op rekt, gordel die hem diep in houd, Leren straf -martel Jock met spijkers/prikkers van 2 cm met bil stukken , martel pads op al reeds gevoelige tepels.

Omdat dit geheel niet uit of af mocht mijn gele vernederende regen overall er over, gele lieslaarzen die met strips vast gingen aan de riem met timer slot die rond middel ging. De tijd was 1  uur en 10 minuten ( wetende de dat ik de straf plug maximaal 45 minuten kan in hebben.
penis gag in bek met daar strak over de latex gaatjes masker, waardoor ik bijna niks kan zien, dus naar tv kijken of naar laptop was er niet bij.  bullchat aan stond met vele reacties.

De capuchon ging over mijn hoofd en daar over heen een rubber halsband met slot. ook polsboeien gingen op slot en de sleutels gingen in timer box.

de piepjes van de timers gaven een golf van vernedering , paniek en genot door mijn heen.
Elke keer als ik naar het slot keek dacht ik neeeeee zo lang nog , ik kan niet  meer.
boven op het ongemak moest ik ook nog rijden op de plug, 2 x 3 minuten wat natuurlijk een hel is met de straf martel Jock aan. Ik wist niet waar ik het zoeken moest van pijn., maar dacht maar aan 1 ding Meester dienen en niet zeiken.  Jullie moeten weten dat bloed een enorme afknapper is en zelfs een no-go.
maar je hoeft geen geleerde te zijn wat er in de martel Jock gebeurt als ik aan rijden ben….

Dank U Meester voor de verdiende straf