Straf sessies

16/03/2022

Omdat de slaaf respect had voor de situatie waarin zijn Meester . zit ( nieuwe job en een partner waar het even niet mee ging) en twijfelde of hij nog wel zijn slaaf zag zitten, heeft de slaaf extreme straf verdient.
Om deze straf zo extreem mogelijk te maken dan ook geen halve maatregelen voor een aantal avonden. Het aantal staat nu op 3 maar dat is het minimum en kan dus na wensen van Meester . worden aangepast.


1. De straf plug gaat in (maximaal haalde ik 45 minuten maar nu was het de hele voetbal wedstrijd lang ( 90 plus 15 min pauze plus verlengen.

2. De leren martel Jock aan, met hevige punten

3. De martel pads op reeds gevoelige tepels

4.Tijdens de eerst sessie was het gaatjes masker en penis gag, 

en dus moeilijk kijken naar slaaf zijn favoriete team

5. Pvc body , rvs slaven schakel ketting met Master slot

Vanavond 16-03/2022 moet de slaaf de eerst 30 minuten met kleppen op zitten en bal gag in bek. Daarna mag hij voetbal kijken, verder blijf alles aan/in tot einde match 


Verslagje: Natuurlijk was het een hel om de straf te ondergaan, alles deed me zeer, en normaal voetbal kijken door de kleine gaatjes was bijna onmogelijk. Na de de eerste helft was afgelopen moest ik een rondje voorzichtig lopen om de druk van de plug weg te nemen, bij elke stap kon ik wel huilen zo pijn deden de prikkers. Begin van de 2e helt een beetje schuin naar voor zitten om zo de druk wat weg te nemen, maar snel zat ik weer met volle gewicht op de plug omdat de prikkers me anders te veel pijn deden.