Thuis werken

27/09/2022

Vandaag was weer een werkdag thuis in full latex. Met de dikke ribbel plug diep vast in mijn kut, prik boxer aan om mij de hele dag op een hoerige geil hoogte punt te houden. Daar over heen mijn favoriete latex suit met gele strepen en natuurlijk de hele dag met masker op, met er onder prik pads op de tepels.
om het geheel van geel compleet te maken de rubber gele lies laarzen er onder, en waar mogelijk de prop dikke penis gag in bek.
Om de geilheid nog verder op et voeren moest ik ook nog meerder keren de plug 3 minuten lang rijden en een keer een plug diep pijpen.  
omdat het zo noodweer buiten was, tussen de middag mijn gele regen overall aan, masker even af, en zo de honden uitgelaten. Daarna 2 boterhammen met alle geil van de ochtend en een beetje pis over de 2 boterhammen. De  grote verandering gaf me vele geille rillingen .


Ten ik net boven zat ging de voordeur bel. Met de ring video bel zag ik dat het de dol bezorger was, dus ik liep in full latex naar beneden waar ik zonder te veel na denken de deur open trok. De bezorger moest beetje lachen van de schik en gaf het pakje .

hierna ging ik weer verder met  thuis werken.