Thuiswerken

04-12-2023

Met mijn werk als sales binnendienst heb ik de gelegenheid om 2 dagen thuis te werken in gear welke wordt bepaald door mijn Meester die via de google agenda mij opdrachten geeft die ik strikt moet naleven.

Vandaag was de opdracht :

Meesterplug xxl 

Prikslip en pads

Suit gele lange strepen met gele schoenen 

Masker en balpenisgag 

Buikriem en boeien en colar 

Kettingen tussen buikriem en enkels + Buikriem en polsen. 

3min rijden in de voormiddag 

Middagwandeling in geelregenpak waarvan kap strak dicht met gele laarzen. 

Bepiste boterhammen voor middagmaal 

3min pijptraining in de namiddag. 


De Meesterplug XXL is een enorme dildo van 21 cm en 4,5 cm die me helemaal uit woont en zitten lastig maakt. Ik moet zelf wat demping plaatsen waar plug kut uit komt.
ook moest ik er dus op rijden en had  van te voor he gevoel dat ik zou gaan spuiten, maar de kuis voorkwam dat.


De wandeling in compleet geel was; pijnlijk door de prikkers, moeilijk door de kettingen en vernederend door volledig geel en er was geen regen …

Bij terug komst van honden wandelen, een bolletje gepist en een klein beetje pis in glas als me middag eten. Wat erg vernederd is.

Toen weer naar boven om vervolgens de pijp training te gaan doe met de nieuwe zuignap plug, deze 7 inc plug heb ik gekocht van mijn verhoer geld. Aangezien mijn Meester het tijd vond voor een grotere om mee te trainen.


Als snel bleek dat voor de  zuignap dildo weer wat training nodig is om de gag reflex te kunnen handelen, door de lengte en formaat.


Na de hele dag van 8 tot 17 opgesloten in latex en extreem gevulde kut te moeten werken was ik zo hoerig geil dat ik bijna constant  aan heigen was ale een hoerige slet , en vanavond moet ik me weer als een hoer tentoonstellen en beschikbaar zijn als cam hoer in bondage