Van slaaf naar slet naar HOER!

09-12-2023

Tekst Meester VIC :

Mijn slaaf gedraagt zich bijna spontaan als HOER! Ik maak het gek van geilheid waardoor hij zeer gewillig wordt en zelfs soms smeekt om verhoerd te worden voor de cam.

De hoerenkut is zo toegankelijk dat de teef zelfs geen glijmiddel meer nodig heeft om de Meesterplug xxl in te brengen. De kut zuigt de plug als het ware spontaan naar binnen van geilheid.

Het domme, kleine, achterlijke klitje bestaat voor mij niet meer. De Meester geeft er geen enkele aandacht meer aan. Als de HOER erover spreekt, zeg ik onmiddellijk "negeren slet".

De kont van MIJN hoer begint stilaan blijvende tekenen/letsels te vertonen van de prikkers die de billen dagelijks martelen.

Ook op het werk wordt de de teef hoerig gehouden.  Steeds geplugd moet het werken gaan. Meer en meer met de lederen  prikjock aan zodat het kan wennen aan prikkers thv de kloten op het werk want vanaf januari 2024 zal de hoer de prikboxer moeten dragen om te gaan werken. Het object wist hiervan niets tot de slaaf het hier las. Ik duld dan ook geen tegenspraak meer en de prikboxer zal zonder gemor gedragen worden.

Zo ga ik stap voor stap verder en groeit de hoer verder naar pig en fag.