Verjaardag van de Meester

16/07/2022

Omdat mijn Meester jarig was gister wilde ik hem een verrassing geven. Dit natuurlijk in de form zoals hij me het liefste ziet : in full gear.
het idee was om de t-rex plug langer in te hebben dan door hem opgedragen 90 minuten ipv 70.
ik wist van te voor dat dit een Leidens weg zou worden voor mijn hoerige kut, maar ALLES VOOR MIJN MEESTER !
De genoemde tijd is overigens de zit tijd, want na het inbrengen van de plug duurt het nog even voor ik alles aan om heb. Mijn prik slip en martel pads op tepels, mijn latex prison suit, alles vast met rubber boeien en een riem met timer hangslot rond middel. Door de timer  rond middel is er geen weg terug, of voor tijdige onderbreking mogelijk !!!


Mijn Meester kwam toch even online en was zeker blij met de verrassing, want hij gaf zelf aan de 70 minuten. Toen ik eenmal zat kwam er wel nog 2 x 3 minuten plug rijden bij. 1  in begin en 1 aan eind ..


Al heel snel voelde de plug te veel en was het vechten tegen de enorme knots. Het rijden op de grote plug maakte het natuurlijk nog erger 

Na een kwartier moest ik de druk wat weg halen en deed ik mijn billen van de bank en zat even zo..

Ik had de timer box op 90 minuten gezet en had daar al snel spijt van. Maar zwaar afzien voor mijn Meester is waarvoor ik ben. Dus zocht ik steeds afleiding van laptop en tv, gelukkig niet de opdracht gekregen met kleppen op te zitten , dan alle focus op pijn en de extreem grote plug.


Toen de timer eindelijk 4 minuten aangaf ( wat ik aan eind elke paar minuten bekeek) klaar maken voor een helse 3 minuten rijden, met een kut , tepels en billen die op klappen stonden van de pijn. 

Ik wist niet waar zoeken moest tijdens het rijden en kut was compleet verkracht