Vernedering in de Mc donalds

16-04-2024

nadat de meeting van werk was afgelopen ging in met de auto naar golfterrein welke op 5 minuten lag, eenmaal auto geparkeerd kwam er een auto van handhaving aan rijden en ging 200 meter verder stil staan. Ik reed maar weg met de hoop een andere plek te vinden .

Op een carpool plek kon ik redelijk bedekt me om kleden : 

De Meesterplug met gordel diep in kut, de prik boxer de gele pvc suit , er over de leren riem met timer slot op een uur, zware rubber laarzen , latex gele handschoenen, polsboeien met sloten en een halsband om nadat ik de kap op hoofd had gedaan. Ook de halsband ging op slot , sleutels waren thuis …


Zo ging ik verder op weg en zitten op de xxl plug is zwaar, elke hobbel met de auto wordt de enorme dildo diep in kut geduwd.


Eenmaal bij de mc Donalds aangekomen zakte de moed weer in de laarzen. Gelukkig was Sir wildthings online en die ging me moed in praten. En dat werkte dus dank aan hem !

Ik stapte uit de auto waar ik gelijk een andere bezoeker tegen kwam . 

Ik liep naar binnen en ging bij een paal de bestelling doen, het plan om een milkshake te nemen en daar in te pissen ging niet door omdat bij elke smaak stond uitverkocht. Ik vermoedde een probleem met apparatuur. Dus nam ik een sinaasappelsap drankje , die vervolgens werd gebracht..

Ik nam plaats achter voorruit van het restaurant waar opmerkelijk veel mensen buiten en binnen waren. Mensen die door drive waren stonden met auto lampen aan te schijnen waar ik zat. Dus volle aandacht.

Na denk 10 minuten kwam een meisje het drankje brengen , maar voelde niet vreemd , natuurlijk wel vernederend om zo te bedient te worden. 


Ik dronk drankje rustig op en ging erna naar de wc om daar het flesje vol te pissen. Ik nam weer plaats op een ander bankje en nam paar goede teugen van flesje . Hierna liep ik naar de auto .

De terug weg naar huis was weer gevoel of werd verkracht door de plug en de prikkers ramde op domme klitje en ballen.


Het was een mega geile ervaring die ik zeker nog een keer wil doen. Het gevoel van openbare vernedering is een enorme klick 


Dank U Meester voor weer geile opdrachten voor deze hoer !