Verwen moment

25/07/2022

Omdat ik mijn doel van afvallen heb gehaald kreeg ik zoals afgesproken een “verwen moment” van mijn Meester. Aangezien mijn Meester mijn harder aan het aanpakken is kwam dit verwen moment natuurlijk met een twist. 

De opdracht was met de hush plug op  patroon 9 en 10 ( wat tot nu toe de zwaarste zijn) 

Prikslip, martelpads,  gele pvc suit, semitransparant masker,  balgag,  alles strak vast in bondage gedurende 1u20min.


Het was gister een warme dag en het was nog 25 graden in huis, dus dat werd weer afzien. Maar ik dankte mijn Meester voor deze verwenning natuurlijk.


Ik bracht die hush plug in mijn hoerige slaven kut, en deed de gordel er over. Al snel had ik door dat mijn kutje ruimer is geworden door het trainen met de t-rex, want de hush kwam er steeds uit …
ik deed rubber handschoenen aan en deed met tape ze vast zetten aan de pvc suit. Achter af had ik ook iets aan mijn voeten moeten doen.


Na dat ik geheel in bondage zat, de timers op de aangegeven 1uur en 20 minuten en stond de hush op volle toeren te draaien in mijn kut, de net niet orgasmes volgde elkaar snel op.
Om het nog heftiger te maken, deed ik mijn oog kleppen op en heb ik het geheel gefilmd ( deze zal op video pagina komen.)


Het was weer en gevecht van pijn, ongemak, warmte , en vechten tegen orgasmes , maar ook zeker dankbaar dat mijn Meester mij zo behandeld.

Toen de tijd klaar was en ik los kon, ging ik staan en een grote plons van zweet viel op de grond. Dit vocht heb ik snel tijdens het opruimen van mijn gear weer aangevuld 

DANK U MEESTER VOOR DIT VERWEN MOMENT