Wandelen

07/05/2022

Gister weer eens een vernederende buiten wandeling door de woonwijk en langs het meer.
De enorme Meesterplug ging diep in mijn hoerige kutje.
U moet weten dat ik erg anaal geil ben door mijn kuisheid, zelfs naar de wc gaan voor gtote boodschap veroorzaakt lekkage. Het continu dragen van gladde stof ondergoed is noodzaak geworden.

Er overheen ging de latex prikslip :-( deze heeft dus rondom pijnlijk prikkers, Ook mijn tepels werden bedekt met de prik pads. Hierover heen ging mijn gele nieuwe pvc suit  en mijn gele lies laarzen. Deze zette ik vast aan de banden met de riem rond mijn middel, waar de timer hangslot door ging. Ook rubber pols boeien met sloten, latex masker, grote penis gag gingen om. Alles ging op slot met een rubber halsband met slot.

  

Naar buiten door de poort is altijd een hagelijk moment, beetje plannen zodat er geen buren zijn of iets dergelijks. Daarna onderweg voor een wandeling waar bij elke stap de plug in mijn kut ramde, de prikkers vreselijk ondraagbare pijn veroorzaakte, de gag tegen mijn heug drukte en mijn tot waanzin maakte.


Tijdens de wandeling kwam ik verschillende mensen tegen op fiets en wandelend, ook een grote groep jongeren die denk ik terug kwamen van uit gaan, en beetje jolig reageerde met de vraag of het ging regenen .
aan het eind van de wandeling kwam ik weer die nare man met vrouw en honden tegen, die man loopt met grote schijn werper en zei “ goede avond” ik kon niks terug zeggen en liep stevig door.
de man bleef met de lamp schijnen en mij achter volgen, waar het lukt om een straatje in te lopen zodat ik hem kwijt was. Ook reed er een politie auto rond, die met lamp in straatje scheen, mar die hebben alleen mijn rug kunnen zien..
mijn billen waren vuur rood door de marteling van de prikkers, dank U Meester.