warm ingepakt

05/05/2022

Ik moest van mijn Meester voetbal kijken in mijn latex full prison suit, dikke Meesterplug diep in mij kut, nodige prik spul. Er overheen moest mijn gele pvc suit en alles moest voor de gehele wedstrijd op slot.
ik kon pas de 2e helft kijken op deze wijze dus de timer box ging op 45 minuten en per ongeluk de timer hangslot een uur. Al tijdens het aankleden had ik 3 momenten dat ik bijna klaar kwam, maar kuis voorkwam dat . Natuurlijk moest ik de mijn hoerige kut rijden op de plug wat me tot waanzin neukte.

Tot mijn grote schik scoorde real in de 89 minuut gelijk dus was het ook nog eens verlening .
extreem uitgewoond , bloed geil, maar erg dankbaar voor deze geweldige opdracht 

Dank U Meester 


Tekst Meester .

Met mijn slaaf tot het uiterste!


Gisterenavond stak ik mijn slet vast in dubbele gear. De nieuwe gele (en geile) overall ging over de all-in-one suit waar ook de poten mee in vast zitten. Alles ging op slot met boeien, halsband en buikriem. De bedoeling was 45 minuten  maar de slaaf had de timer aan de buikriem  per vergissing op 1u gezet 🤣🤣🤣🤣🤣. Natuurlijk moest de Meester daar goed met lachen en vond dit een leuke vergissing. De 2 lagen gear over elkaar maakt het opgesloten gevoel zeer sterk en maakt het zeer warm. Na minder dan een kwartier kreeg ik al "klagende" berichten van mijn slaaf gaande van " kan zo niet elke keer" e.d. Dat moet hij juist tegen zijn Meester zeggen. Onmiddellijk deed ik er een schepje bovenop en moest het object 3 minuten op de Meesterplug, die al van bij het begin in zijn kut zat, rijden. Een geil tafereel.  Voor de Meester en kijkers op bull toch. Voor de slaaf ... de prikkers van de prikslip en martelpads op de spenen rammen er diep in. 

Weerom moest ik de slaaf bijsturen daar het teveel naar mijn zin  aan zijn klitje kwam!

Ik liet de afgereden slet even bekomen van de verkrachting in de kut en prikkers op de spenen, kloten en kont. Na 10 minuten moest het object opnieuw 3 minuten rijden. Op een bepaald moment dacht ik dat de slaaf ging klappen maar trok ik mij niet aan en het moest verder rijden.

Uitgewoond liet ik de slaaf zitten met een gevulde kut en op de prikkers  tot eindelijk de timertijd verlopen was en de slet zichzelf kon bevrijden.

Ik kijk terug op een leuke en geile avond waarin de slaaf weerom een level hoger is gegaan! De Meester is dan ook bijzonder fier op zijn slaaf.

Met Meesterlijke groeten 

Mr. .