week 41 van een slaaf

14-10-2023

Maandag moest ik naar mijn werk i.p.v. thuis werken door een meeting die ‘s avonds was gepland. 

Natuurlijk moest ik met een gevulde kut door deM-plug naar toe en mijn lakstring aan om mij een lange dag hoerig geil te houden.

Deze plug maakt mijn kut ruw en bezorgt me een compleet uitgewoond gevoel van 7 ‘s ochtends tot laat in de avond.

Na een korte rit, zag ik een afslag. Daar kon ik me omkleden bij parking van een  golfterrein.

Toen ik net mijn lakstring uit deed, kwam er onverwacht een auto aan, die me in vol licht stond te bekijken waarna hij verder reed.

Eenmaal omgekleed in de vernederende kleding, ging ik verder op weg naar McDonalds voor een bananenshake. Het was er knallend druk met vele jongeren en de moed mij weg zakte.

Ik zou het in de toekomst graag eens doen met een ander erbij, die me filmt om er dwang op te hebben. En mijn vernedering totaal te maken.

verhoering via een opdracht is een idee / optie http://latexslaafboy.nl/verhoering.html

Dinsdag was het weer thuis werken. Bijna de hele dag gekleed in een latex catsuit, masker op en een penis/balgag in mijn slavenbek. De metalen riem om met het timer slot zodat er niks uit of af kon. Het zorgde voor een machteloos gevoel waar ik enorm op kick.Natuurlijk stonden de Hush en de Diamo de hele dag aan en was ik als online hoer beschikbaar op de cam site.

Woensdag opnieuw naar de zaak. Ook nu weer met een gevulde kut en prikjock om alles prikkelbaar geil te houden.


Donderdag was weer thuiswerkdag. Aangezien de weersomstandigheden beter waren voor het in full latex gekleed zijn, had ik van mijn Meester de opdracht gekregen in full latex te werken. Opgesloten met kettingen en kut gevuld met hush voor een hele dag vertoning op de cam site.

Ook een pijptraining kon natuurlijk niet achterblijven, aangezien ik goed getraind en klaar moet zijn voor echte mammenpik.

Vrijdag was weer een werkdag op de zaak. In mijn kut de M-plug en een leren prikjock aan om mij steeds er aan te herinneren dat ik een slaaf/hoer ben.