week van de slaaf

18-11-2023

Maandag begon met het in gear kruipen en alles met kettingen vast maken, wat een extreem opgesloten ingesloten gevoel gaf. Zelfs beetje paniek op bepaald moment zo opgesloten .


De plug zorgde al snel dat ik nog geiler werd dan ik al was en had weer het gevoel of ik aan spuiten was. Zo hevig pulsen.


Door drukte werk pas laat tijd voor aanvullende opdrachten en het rijden op de prik slip was een hel om te doen. Ook veel last van rechter zij -rug waardoor het ook lastig ging. ‘Maar alles voor mijn Meester.


Gelukkig was het een beetje aan het regenen anders was het helemaal een vreemd gezicht de gele verschijning… de wandeling was extreem pijnlijk en lastig door de kettingen die aan enkels zat en hals dus kleine pijnlijke stapjes met steeds een ruk aan nek. Probeerde de gordel rond middel wat te verplaatsen om dat minder te maken waardoor het ging.


Thuis aangekomen 2 boterhammen en daarna naar boven voor de pijp training. want wist dat ik om 14 weer klaar moest zitten voor product training. Die duurde tot 16 waarna ik nog wat zaken kon afronden en een korte douche toen de timer los kwam om 17:01

Dinsdag 

Vandaag begon heerlijk in gear met een te grote plug in kut… na  een uur kon ik al niet meer zitten de de harde buro stoel. 

Ik vond wat verlichting door wc  papier bij billen en plug te doen waardoor er wat minder druk op punt van de plug kwam.


Na de koffie de opdracht plug rijden wat de druk nog zwaarder maakte en ik bijna klapte .


Het is knetter druk op /met werk en de cursus was van 13 tot 16 wat de beschikbare tijd nog minder maakte . Door een lang gesprek met klant was ik laat met pauze. Dus snel honden laten plassen en boterham naar boven om op tijd te zijn. Snel wandelen was niet mogelijk door de kettingen en een man die voorbij liep, zat me aan te kijken omdat hij denkelijk de kettingen hoorde onder de trainingspak..


Om 17:02 eindelijk uit gear en een korte douche. Kut brand en was dom idee van uw slaaf. Maar goed het kan met een beetje extra demping…

Woensdag 

Vandaag naar de zaak met lak slip en m plug 

De stof schuurde hete dag geil tegen domme klitje aan wat me erg geil hielt 

Donderdag 

Een overwacht extra dag thuis werken 

Vandaag begon met het aankleden en de ribbel ging in mijn kut. Was bijna klein voor het gevoel. T.o.v. dikte hush en lengte dikte Meesterplugxxl klopt dat ook.

Toen laatste sloten dicht gingen , was het wel een moment dat er een rilling over me heen ging. Sleutels in de timer box en timer slot rond middel, er was geen weg terug ….


Vanaf dat moment begon mijn domme klitje te pulsen en te kloppen als een malle. En het rijden op de prik slip en plug maakte het niet gemakkelijk. 


Werken is heerlijk op deze slaafse manier opgesloten en gehuld in latex ..

Veel al met gag in bek. 


Ik keek rond 12 op buienradar maar zag geen regen .. dacht gelukkig niet in geel. Maar U had bepaald blauwe met zwarte laarzen. Niet minder vernederend . Maar goed het doel om

Mij te vernederen te pijnigen werd behaald. Elke stapje die ik deed rammelde kettingen, pijn door prikkers van slip en pads. De honden die me heen en weer trokken hiep ook niet 


Thuis een boterham en even rust beneden op bank , nog met regen gear aan. Daarna naar boven en na een korte werk ding de 2e keer rijden . En mijn kut billen konden niet meer . En domKlitje dacht dat er vrijheid was om te springen wat pijn tot gevolg gaf.


Rest van de middag eigenlijk gag in kunnen hebben en wat gasten op bullchat verwezen naar de website 

Dank u voor de geile dag Meester

Vrijdag

Vandaag weer naar de zaak maar wel met de XXL plug en de nieuwe leren slet body.

Deze drukte de plug hete dag extra diep in kut, zodat ik extreem hoerig werd. Wat avonds weer werd gebruikt tijdens een challange online verhoeren waar ik compleet werd uitgewoond door tippers die mij extra bondage  tijd gaven met hun tips. Waardoor ik 2,5 uur vast zat