week van een slaaf

06-10-2023

Hier kunt u lezen hoe deze slet afgelopen week misbruikt is geweest.


Als slaaf verlang ik naar totale controle en macht van mijn Meester. En die heeft hij inmiddels volledig over mij. Zijn wil is wet. 

Ik heb slechts zijn opdrachten uit te voeren. Mijn Meester zet de opdrachten in mijn Google agenda die ik met hem deel. Hierdoor is het voor mij precies duidelijk welke kleding/outfit ik aan moet, op welke tijden ik opdrachten moet uitvoeren en of er bepaalde aanvullende opdrachten zijn die ik tijdens het thuis werken moet doen. 

Mijn Meester weet en voelt goed aan wat ik nodig heb als slaaf/slet/hoer.Op maandag werk ik altijd thuis. En ik ben  dan dus gekleed zoals mijn Meester me  opdraagt, met de standaard prikspullen om mij de verdiende pijn te geven ter vernedering en zijn meerderwaardigheid te bevestigen.

De middagwandeling die ik verplicht moest doen werd extra slaafs/lastig door de kettingen tussen de buikriem en enkels. Ook de prikslip die aan alle kanten scherpe punten heeft en de prikpads op tepels maakten de wandeling pijnlijk, ondragelijk, vernederend en slaafs.


‘s Avonds was er natuurlijk weer een opdracht want mijn kut moest uitgewoond  worden. Maar ik mocht wel tv kijken …. met het gaatjesmasker op en een penisgag diep in mijn slavenbek. Ik zie dus eigenlijk net niks…

Maar geen gemaar of tegenwoord, gewoon ondergaan en uitvoeren .


‘s Nachts de M plug in mijn hoerenkut met een lakstring aan om alles geil en gevuld te houden .

Daarvoor is een L plug nodig om te blijven werken aan mijn kuttraining. Deze plug wil ik graag als hoer sparen

Mr. S World’s Most Comfortable Butt Plug Silicone

sponsering kan via‘s nachts de m plug in met lak string om alles geil en gevuld te houden .
daar is een L plug voor nodig om te blijven werken deze wil ik graag als hoer sparen
Mr. S World’s Most Comfortable Butt Plug Silicone

sponsering kan via


1. Anoniem kan via KO-FI

https://ko-fi.com/latexslaafboy/goal?g=0

 2. paypalme

E-Mail mail@latexslaafboy@gmail.com


Dinsdag opnieuw thuis werken in opgedragen gear. Dit keer werd mijn kut goed gevuld door de ribbelplug waar ik eind van de dag bijna niet meer op kon zitten, mede door de prik slip. Maar ik accepteer deze aanpak door mijn Meester zonder tegenspraak. De middagwandeling in een regenoverall en opnieuw de kettingen tussen de enkels was een zware opgave.

Ook stonden er weer deepttooth pijptrainingen in de agenda. Deze zijn bedoeld om mij te trainen en zodoende af te richten om echte mannen te dienen als cumdump, waar ik als hoer door mijn Meester voor beschikbaar zal worden gesteld. Dit alles om extra inkomsten te generen voor nieuwe toys en kleding om mij nog verder af te richten tot eengehoorzame, willoze slavenhoer

‘s Avonds was er natuurlijk geen rust voor de slaaf. Ook al was mijn favorite ding -voetbal- op TV.

In de Google agenda stond de volgende opdracht: Meesterplug,prikboxer, latex shirt, prikpads, groene laarzen, gaatjesmasker,losse penisgag.Zo TV kijken. 

Het mag duidelijk zijn dat je dus niet veel ziet met het gaatjes masker. Dus mijn Meester geeft een soort van pleziertje maar eigelijk krijg ik wat ik verdien: afzien en er zijn voor de Meester zijn plezier en genot.

Woendag naar de zaak, maar wel met een gevulde kut. De M plug is goed te doen (de training werpt zijn vruchten af, en een grotere plug in mijn hoerenkut zal op termijn nodig zijn) Samen met de lakstring die de hele dag langs domme klitje schuurt geeft mij dat zo regelmatig de gedachte dat ik een slet ben voor mijn Meester


‘s Avonds in mijn meest favoriete suit, het dikke latex bondagesuit waar ik compleet in opgesloten ben. Het is geen strak latex suit dat een heel ander gevoel geeft dan dit pak. Het bezorgt me een compleet machteloos en opgesloten gevoel. 

De agenda opdracht was: Verhoering met hush,diamo,prikspul, Bondagesuit,roze penisgag,buikriem,zware boeien en kettingen

Op donderdag weer naar de zaak, met mijn kut gevuld 

met de M-plug en prikjock om de aandacht lekker op het 

domme klitje te focussen, want pijn is fijn voor de slaaf.


Omdat ik bij mijn Meester aangegeven had de bondage suit erg raag aan te hebben, mocht ik ‘s avonds weer in de suit. (Het is overigens altijd maar afwachten hoe mijn Meester op dat soort verzoeken reageert) Dit keer met gebruik van de extra timer (zie ander verslag)

De laatste 20 minuten moesten de oogkleppen op en moest ik de focus leggen op hoe ik een nog betere latex slaaf hoer voor mijn Meester kan worden.

Vandaag is het vrijdag en een werkdag.

Ik moest de lak string aan die me de hele dag geil maakte door de stof die langs mijn domme klitje schuurde en langs mijn kut. 

Tijdens het maken van dit verslag is mijn hoerenkut gevuld met de Meesterplug en draag ik een latex prikboxer, om de boel op te warmen voor later.