werken in heavy suit

04/04/2022

Vandaag voor het eerst in mijn heavy dikke latex bondage catsuit, van top tot teen in dik latex opgesloten met de ritsen op slot. Met er over mijn rubber boeien en riem met slot rond middel.

De lange dikke MeesterPlug diep in mijn kut, prik boxer en pads op tepels.  De penis gag ging in bek als ik geen telefoon had, maar ging ook regelmatig uit omdat ik aan hijgen was vaak van extreme geilheid.

De dag was extreem en dan nog meerdere malen 5 minuten plug rijden waarmee weer meerdere onmogelijke orgasmes kwamen. 


Tijdens de middag pauze de opdracht om

Met gele opvallende regen overall met laarzen honden te wandelen, wel zonder masker.

Want de timer was tijdelijk open.


Thuis aangekomen Brinta en pis wat ongelofelijk goor is maar hierdoor erg vernederend en geil. Met lange tanden schepte ik alles naar binnen . Hierna gingen de sloten op de suit weer dicht tot 17:00


Nadat ik weer zat de volgende rijden op de plug die ik maar net kon volhouden van pijn en ongemak. Ik wilde eigenlijk alles uit, maar zat dus gefuseerd op gesloten tot 17:00


De bel ging en het was de dpd pakjes man die ik zag via de ring deur bel. Ik dacht weer fuck it gewoon deze vernedering ondergaan en liep naar de deur. Hij was ongeduldig en stond al bij de buren, dus moes ook nog half naar buiten stappen om hem te roepen.

De vernedering was extreem om zo de deur open te doen en eenmaal boven ging mijn hart nog te keer.


De dag was extreem warm, ongemakkelijk door opgesloten te zijn in full latex en onmogelijk om het vroegtijdig uit te kunnen doen, maar dat maakte het ook zo extreem geil.