Kuisheid

Bondage

CBT

Cumcontrol

Dildos

Deepthrout

Gehoorzamen

Halsband 

Hier wil ik ingaan op individuele kicks, deze een beetje beschrijven en uitleggen waarvoor. Het is mij te doen over de stimulus of wat het kan triggeren bij mijn tegenhanger. Natuurlijk is mijn gekozen pad niet de gouden kogel. Er zijn andere methodes die niet fout of juister te zijn. U bent van harte welkom om uw eigen ideeën mee te brengen en ik zal proberen steeds weer de nieuwe onderwerpen c.q. opdrachten uit te testen of te ondergaan. Dus zie mijn houding niet als eenrichtingsverkeer. Als er hier iets ontbreekt, laat het mij dan weten en ik zorg ervoor dat je er een eerlijk antwoord op gaat krijgen. 

Macht

Luiers

Gag in hebben

Latex

Neopren

Masker

Spank

Pluggen

Regen kleding

PVC 

Pis

Anaal

Ik ben erg anaal geil ingesteld door mijn permanente kuisheid. dragen van een plug achter een gordel waardoor hij netjes blijft zitten, slapen met plug met slot en de lovense hush remote plug voor misbruik op afstand. Niet extreem groot, meer zo iets als 22 cm en 5 cm dik.

Pijpen

Pijpen doe ik erg graag en geeft een extreem slaafs gevoel dit diep en lang te moeten doen.

kuisheid

Over kuisheid ben ik redelijk duidelijk; een slaaf/slet behoort zijn leven lang in kuisheid te zijn. Klaar komen is voor echte mannen en niet voor een slet/slaaf. Enige wat de ik mag is lekken uit mijn klitje en dat vervolgens netjes op likken of nuttigen met mijn pis. Het enige genot wat ik als slet/slaaf krijg is mijn kut zo veel mogelijk gevuld hebben met een plug.  Dat moet ik waarderen daar ook het dominante gevoel van anaal genot tijdens de kuisheid een gevoel geeft van nog meer geiligheid en misbruik een overtreffende trap hierin geeft voor mij. 

Vernedering

BDSM-seksualiteit speelt zich vooral af in het hoofd. Voor veel slaven is het één geweldig gevoel vernederd te worden. Een must in een sessie. Zowel de manier als de intensiteit zijn individueel en divers. Het begint met de plaats. Niet alleen in mijn huis, ook in het openbaar, op straat of elders mogen andere mensen mij opmerken. Iedereen leert zijn grenzen en taboes voor zichzelf stellen en dan samen met Meester die grenzen op zoeken. Dit is ook het geval met mijn persoontje de grenzen opzoeken 


Ook het buiten wandelen met speciale kledij op openbare plekken, bondage in openbare plekken, iets vernederends dragen zoals halsband, gag e.d. en dit ook in de auto of zelfs met latex aan. 

Pis
Ik hou ervan om vernederd te worden met pis door dit te drinken en door eten te verorberen. De geur te moeten snuiven door iets over hoofd of neus te doen

geeft mij een enorme kick en soms zelfs in een pisluier te genieten ervan.

                                                                Cbt

Cock en baltorture: van dragen van een prik slip, martel jock tot gewicht(en) aan mijn zak

                                                               Bondage

Bondage is waar één van mijn grootse kicks liggen. Vanaf mij 14 jaar begon ik al met zelfbondage waar ik toen al enorm van kon genieten.  


Nu doe ik dat door gebruik te maken van een kitchensafe, wat een timerbox is voor de sleutels van de sloten die ik gebruik voor bondage. 


Een stuk vernedering kan daar ook erg geil bij zijn als mijn Meester een tijd op geeft en later zegt draai maar 15 minuten extra erbij.

Pijn

Pijn is voor mij door het o.a. dragen van een prik- of boxerslip, dragen van prik pads of als ik straf heb met de martel jock. Een beetje spanken op billen is ook wel lekker. Ik ben geen slaaf van zware zweep of zware marteling, dat is niet aan mij besteed.  

Virtuele seks / cyberseks

Met cyberseks in de vorm van een geweldige chat of webcamactie, 

Wat al past zijn taken in de vorm van onderwijs op afstand. Opdrachten uitvoeren en dan foto's en film's plaatsen op mijn site en eventueel op een andere site. De drang om te dienen en alles wat wordt gevraagd netjes uit te voeren is bij mij extreem groot.