Pvc kleding is naast latex een grote fetisj van mij. Het kan zijn special pvc kleding, maar ook regen kleding heeft die aantrekking kracht op mij.

Ik heb een gele, doorzichtig blauwe pvc overall die heerlijk is.

Ook een semi transparante trainingspak is iets wat ik heb, daarnaast een aantal pvc broekjes ( meer luier broekjes) 


De zweet je rot challange :

- [ ] Straf plug . Welke ik maar uur kan hebben 

- [ ] Prik slip

- [ ] prik bh

- [ ] Gele pvc suit

- [ ] Blauwe pvc suit

- [ ] Waadpak

- [ ] Riem rond middel met timer op 90 minuten 

- [ ] Latex masker ?

- [ ] Gag 

- [ ] Zwarte rubber handschoenen 

- [ ] Pols boeien met slot

- [ ] Halsband met slot 

Sleutels in timer kitchen safe kluis 


Verslag :

De staf plug ging lastig i n mijn kut, omdat ik deze lang niet in had gedaan, maar eenmaal in was mijn kut extreem gevuld . Hier over deed ik mijn latex prik slip, prik bh voor de nodige pijn.

Daar over de gele pvc suit, blauwe pvc suit, waard pak met vaste laarzen ,
Een riem met timer slot ging rond mijn middel met door de sluiting de timer hangslot op 90 minuten .

Latex masker op, gele cappuccino over latex masker, stuffer gag in bek, blauwe cappuccino daar over, en daarna mijn zware metalen halsband om, zodat niks af/ uit kon.

Ik deed de zware rubber lange handschoenen aan, en de zware metalen boeien er over, sleutels gingen in kitchen safe timer box, ook op 90- minuten.


Het zweten ging al tijdens het aankleden los, maar nu ik eenmal klaar was, ging het met stromen van lichaam. Het was nog 25 graden binnen en buiten dus geen kans tot verkoeling. Ik ging beetje op cam site want ja ben nu eenmaal een hoer . 

Zoals verwacht begon de straf plug al snel in de weg te zitten, wat al na 45 minuten was, nu ik met meerdere lagen op slot zat, kon er niks uit dus was het afzien. En vaak wanhopig kijken naar de timer


Een paar keer naar buiten ind e tuin om wat verlichting Vande plug te krijgen, maar dat was niet het geval. Mijn domme micro klitje ging als een malle  te keer van de vernedering en van de geilheid.


Gelukkig was de persoon die de opdracht had gegeven niet online, want had dan vermoedelijk extra tijd moeten bij draaien . Dus na de lange 90 minuten, kon ik eindelijk zwaar bezweet uit de gear, waar hele plassen zweet ik de laarzen waren gelopen. 


Een opdracht om zeker vaker te doen !

Andere foto’s van deze hoer in pvc, vaak op cam als hoer online voor ander hun genoeg en plezier